Wacht niet op een beauty-Dag, maak er één!

Be your own kind of beautiful

In onze salons staan kwaliteit en gezelligheid voorop! Bij Dirkje's Haircare bent u aan het juiste adres voor een professionele kappers-behandeling. Wij luisteren naar uw wensen en adviseren u graag welke coupe het best bij u past. Bij Henderica's Beautique kunt u terecht voor een heerlijke schoonheidsbehandeling. Of kom tot rust in onze privé sauna, en geniet van al onze wellness faciliteiten inclusief zonnebank.

Wij zijn Henderica en Dirkje en in 2016 zijn wij als zussen de uitdaging aangegaan om samen een bedrijf op te starten. Wij werken met heel veel plezier en passie samen! Wij begrijpen elkaar en dat maakt ons een heel sterk team. In onze salons hebben wij alle aandacht en tijd voor u. Uiteindelijk is een bezoekje aan de salon, zeker voor de dames, even een beetje aandacht voor jezelf en daar werken wij graag aan mee.

 

Marianne is bij ons begonnen als stagiaire en is sinds 2019 bij ons werkzaam in de salon! Ze heeft inmiddels al ruime ervaring opgedaan en past helemaal bij ons in het team! Marianne is gezellig, professioneel en geeft u met veel plezier een heerlijke schoonheidsbehandeling!

Mayke volgt de kappersopleiding en is bij ons aan het werken en leren (BBL). Mayke heeft veel passie voor het kappersvak! Ze deelt graag haar creativiteit met jullie als het gaat om het knippen en kleuren van het haar. Ook voor krulknippen kunt u bij Mayke terecht.

Wij zijn een erkend leerbedrijf. Wij begeleiden leerlingen die de kappersopleiding of schoonheidsspecialist opleiding volgen. 

Op dit moment hebben wij 2 (BOL) stagiares. Femke miedema (schoonheidsspecialiste) en Diana Silvius (Kapster).

Image
© 2018 Beauty 4 You - Dokkum